PageLines- fundraising.jpg

indgang
b2

b4
.

Vi sætter en ære i at tilbyde priser som alle kan være med på – også studerende!

..

display-big-2015igang

om2015

Hvad er Maikens Fundraising Database
& hvem er Maiken?

Maiken Ingvordsens fundraisingdatabase indholder over 450 håndplukkede fonde og deadlines, der særligt støtter kunst, kreative og sociale projekter. Hvert halve år, er vi et dedikeret team, der researcher og gennemgår støttemuligheder for den kunstneriske og kreative branche. Vi holder databasen og alle dens links ved lige, så det er super nemt og overskueligt for dig.

Du betaler et lille månedligt beløb og får adgang til vores liste i “skyen”. Du kan tilgå den fra alle dine digitale platforme. Vi ønsker dig alt muligt held og lykke med din fundraising og håber at pengene vil fosse ind, så du kan leve dine drømme og din passion ud!

Maiken Ingvordsen er professionel fundraiser, udøvende kunstner, ejer af virksomheden So What Copenhagen, digital strateg for Lindhardt og Ringhof, ejer af webshoppen So What Shop og filmproduktionsselskabet So What Film. Læs mere →

Tjek Maikens fagbøger!

Maiken er  fagbogsforfatter og har bl.a. skrevet bogen Fundraising til kreative projekter (Gyldendal Business), der fik 5 stjerner i Berlingske Business samt bogen Original – personlig branding og synlighed (Lindhardt og Ringhof), der fik 6  stjerner i Berlingske Business. Begge bøger er aktuelle for dig, når du skal lære mere om fundraising, at pitche dine (og andres) projekter og brande dig selv, som personligt brand.

.

[fb_button]